Gabriella

God Jul!
God Jul  på alla! Dessvärre är jag inte så duktig på att skicka julkort, men jag lovar att jag tänker på er alla :)
Julafton igår var helt underbar och perfekt! Både jag och älsklingen hade problem att sova (vi är som två femåriga barn typ...). Vaknade klockan fem på morgoen för att kolla klockan och jag hör en röst som frågar vad den var.. *skratt*
 
Julen firades i alla fall med Fegges familj, mysigt och trevligt. Det är ju nästan tradition nu! Julklapparna blev utdelad efter enväldigt lång väntan. Självklart hade jag och älsklingen "fuskat" och redan bytt direkt på morgonen när vi vaknade (för femtielfte gången).
Jag fick iaf min efterlängtade telefon! En rosa dessutom, min dröm har besannats! (samt många fler ;) ) Wieee! Så de som vill ha mitt nummer för höra av sig (om ni inte redan fått det). Min älskling fick en Ralph Lauren halsduk och en fin korthållare som jag hade låtit ingravera :) Och han verkade ju glad så..
Årets första julklapp...
... kom ifrån Emma :) Hon sa själv att jag fick välja om jag ville öppna det innan eller på julafton och svag som jag är så kunde jag ju inte låta bli att öppna. Jag är svag, jag vet men jag har faktiskt inte spanat på vad jag får av älsklingen i julklapp än! Fast jag vet var de ligger... Det blev ett presentkort på Ikea ifrån Emmsan iaf, precis vad jag önskat mig! Taaaaaack :D

Igår kom älsklingen hem med en gran :) Så den är nu klädd och allt och står i vårat vardagsrum. Den besparades från glitter, för det ogillar jag starkt.. Usch!
Men godis ska det bli i den, det är ju tradition! Måste erkänna att jag är lite besviken över att det gick..uhmm.. lagligt till att få granen... Nog sagt om det, jag vill inte få böter för tidigare jular! ;) haha...

Nej, nu ska det julstädas!
Hem ljuva Sverige!
Det är väll ingen större förvåning att jag inte skrivit på ett par dagar. Men jag lever och resan hem gick bra, flyget mellan Miami och London gick rekord snabbt! Bara 7 timmar, helsjuk medvind, normalt tar det 8,5 timme. Det gjorde ju visserligen ingen skillnad för min del, jag var inte hemma i den ljuva sängen förrän 25 timmar efetr att jag påbörjade min resa.
Johanna var tvungen att ta en del utav mina saker, självklart så fick hon inte sitt bagage (som vanligt). Min kamera är borta!!! Egentligen hoppas jag på att den ska hålla sig borta så att jag kan få en trevlig checl och investera i en ny och bättre :D

Det är iaf skönt att vara hemma, mycket att göra, sjukt mycket! I måndags firades Nike , Fegges lillebror, jag passade på att sova över hos min favvo Emma och igår var det en massa läkarbesök!
I'm getting a nosejob! Haha... nu är ni allt bra nyfikna..! Jag kan meddela att det smäller den 2:e Januari i alla fall.

Sedan traskade jag och Amanda över halva Åtvid (tur att det är så litet som det är!). Träffade gamla bekanta på skolan :) Kvällen spenderades sedan med en trip till Ikea. Älsklingen och jag spanade på vad vi behöver till lägenheten. Sedan blev det bio, dessvärre hade vi lite mindre problem med betalning utav parkering, småpengarna  räkte inte. Då upptäcker jag att mina quarters (amerikanska 25 centare) är ungefär lika stora som svenska en koronor, och mycket riktigt. Den där autometen tar dem för en kronor! Haha... helt otroligt! Vi såg Casino Royale, jag är bara besviken.. Den får ett stort minus utav mig. Filmningen, skådespeleriet... Nej, usch. De har gjort helt fel i valet utav Bond. Det är bara helt fel, jag är så besviken att jag inte vet vad jag ska säga!

Vi har bestämt oss för en bunt saker från Ikea, men dessvärre tillåter inte ekonomin.. haha. På tal om ekonomi, jag ska skaffa mig ett jobb idag (good luck lixom..).
Själv tänkte jag köra på Glenns taktik (Fegges pappas) "Hej! Jag tänkte börja jobba här imorrn!" Det funkade för honom på en bank, då ska det banne mig funka för mig på Ica eller något!

Jag vill ha presentkortIkea i julklapp och födelsedagspresent!