Gabriella

Hem ljuva Sverige!
Det är väll ingen större förvåning att jag inte skrivit på ett par dagar. Men jag lever och resan hem gick bra, flyget mellan Miami och London gick rekord snabbt! Bara 7 timmar, helsjuk medvind, normalt tar det 8,5 timme. Det gjorde ju visserligen ingen skillnad för min del, jag var inte hemma i den ljuva sängen förrän 25 timmar efetr att jag påbörjade min resa.
Johanna var tvungen att ta en del utav mina saker, självklart så fick hon inte sitt bagage (som vanligt). Min kamera är borta!!! Egentligen hoppas jag på att den ska hålla sig borta så att jag kan få en trevlig checl och investera i en ny och bättre :D

Det är iaf skönt att vara hemma, mycket att göra, sjukt mycket! I måndags firades Nike , Fegges lillebror, jag passade på att sova över hos min favvo Emma och igår var det en massa läkarbesök!
I'm getting a nosejob! Haha... nu är ni allt bra nyfikna..! Jag kan meddela att det smäller den 2:e Januari i alla fall.

Sedan traskade jag och Amanda över halva Åtvid (tur att det är så litet som det är!). Träffade gamla bekanta på skolan :) Kvällen spenderades sedan med en trip till Ikea. Älsklingen och jag spanade på vad vi behöver till lägenheten. Sedan blev det bio, dessvärre hade vi lite mindre problem med betalning utav parkering, småpengarna  räkte inte. Då upptäcker jag att mina quarters (amerikanska 25 centare) är ungefär lika stora som svenska en koronor, och mycket riktigt. Den där autometen tar dem för en kronor! Haha... helt otroligt! Vi såg Casino Royale, jag är bara besviken.. Den får ett stort minus utav mig. Filmningen, skådespeleriet... Nej, usch. De har gjort helt fel i valet utav Bond. Det är bara helt fel, jag är så besviken att jag inte vet vad jag ska säga!

Vi har bestämt oss för en bunt saker från Ikea, men dessvärre tillåter inte ekonomin.. haha. På tal om ekonomi, jag ska skaffa mig ett jobb idag (good luck lixom..).
Själv tänkte jag köra på Glenns taktik (Fegges pappas) "Hej! Jag tänkte börja jobba här imorrn!" Det funkade för honom på en bank, då ska det banne mig funka för mig på Ica eller något!

Jag vill ha presentkortIkea i julklapp och födelsedagspresent!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress