Gabriella

"Sex and other fun things"
Idag hade jag en grymt rolig lektion i religionen. Vi pratade sex :D Haha.. eller okej, närmare bestämt den katolska kyrkans syn på sex. Roliga kommentarer flyger fram och tillbaka i klassrummet.
Men att sammanfatta den otroliga logiken(?) inom den katolska kyrkans syn på sex.. så fungerar det på följande sätt!

Förr i tiden ansågs det syndigt att ha sex, även i äktenskapet om det inte var för att skaffa barn... Preventivmedel var inte tillåtet på något sätt.
Numera säger de lite halvluddigt att sex är till för mer andledningar än att sakffa barn, MEN preventivmedel är ej tillåtet. Säkra perioder är däremot okej att använda sig utav...
Kondomer är inte okej, sillnaden mellan preventiv medel och säkra perioder är att preventiv medel "dödar" liv, och det gör inte säkra perioder. För då kommer mannen i kvinnan men risken för barn är mindre.. så det är inte "mord". Själcklart var jag tvungen att ställa en fråga inom denna diskussion

Professor B: - And therefore, condoms are considered to kill becuase the sperms die when they do not come in contact with an egg or is in the vagina.
Jag: *räcker upp handen duktigt...*
- So I guess masturbating is considered massmurder...?

Jag fick inget riktigt svar på det.. menmen! Han avslutade lektionen med att säga "So is there anybody that have any questions about sex and other fun things..?"

haha, jag var på vippen att säga att vi är nog lite väl gamla för att ha sexfrågestund...
Porträtt
Chris bangade plåtning! Morr.. eller han dök inte upp utan ringde en halvtimme senare och frågade om det var dags.. Eee nej Chris, du skulle ha varit här för en halvtimme sedan!
Remi fick hoppa in som modell istället. Jag behövde någon med asiatiskt utseende, helst kille. Men nu blev ju allt det där screwed up. Skit. Alltså, vissa har ju det där Diva beteendet redan innan de börjat med modellandet!

Aja.. här två utav bilderna på Remi i alla fall. Den där blundande posén har blivit någon form av trademark för Remi numera.. haha. Den är väldigt välbekant. Laddade även upp bilderna på Samuel ifrån förra veckan.

RemiJin