Gabriella

Datorn är död
Min bärbara dator har efter mindre än ett år bestämt sig för att hastigt lämna mig...
Den ska in till OnOff för upplivningsförsök nästa vecka när jag kommer hem till Motala. Innan dess blir det ingen bloggning då Matildas dator och jag sällan kommer överens! Grrr... Bäst att publicera det här nu innan den sviker mig!
Tävling

Jag brukar aldrig vinna någon utlottning. Jag har bara inte den turen, men va fasen. Försöker man inte så har man ju ingen chans!
Mors dag snart
På söndag är det Mors dag, någon annan förrutom ja som "inte" har en mamma att fira? Vi, eller rättare sagt han, ska till hans familj och fira sin mamma. Jag väljer nog att avstå från att följa med. Jag har ingen lust att fira det. Blä. Jag var iaf snäll och fixade presenten åt Fegge och hans bröder, tycker synd om deras mamma om hon skulle få en trisslott (igen!). Så det fick bli en bodylotion från The Body Shop i doften Satsumas. Hoppas det är något hon gillar, jag tyckte iaf att den luktar trevligt.

Nej men som sagt, Mors dag firande blir det inte från min del. Jag har ju inte sett henne på vad... tre år snart? Jag vet inte om jag menar det när jag säger så som så attdet inte gör mig något nå mer, eller om det är för att försvara mig själv. Just nu spelar det inte någon roll, vissa dagar gör det. Jag tror mitt liv faktiskt är bättre utan att hon är en del utav det. Förresten fyllde min pappa 60 år häromveckan, otroligt vad gammal han är. Det är ju snart pension... Mamma var tydligen inte hemma, hon hade valt att skita i att fyllde dessa ärorika år och åkt till Thailand istället. Schysst.

Fegge kommenterade det med att han aldrig skulle åka iväg när jag fyllde 30, mitt svar på det var att jag aldrig kommer fylla 30. Jag kommer vara 29 för evigt! Men än är det många år kvar dit (försöker jag att intala mig själv)
Förlåt, det blev alldeles för mycket text men jag kände faktiskt för att dela med mig lite, skumt nog.

Bild från The Body Shop