Gabriella

Jag måste ha klivit på fel tåg (?)
Det kändes verkligen som det efter Vingåker, jag sitter och tittar ut och ser hur det blir vitare och vitare.. det är vitt, vad konstigt att det är vitt tänker jag. Sen slår det mig, det är ju för tusan snö. Jag basunerar högt ut i våran kupé, DET ÄR JU SNÖ UTE!!! Alla tittar på mig... haha.. Herregud, känns lite surrealistiskt av någon anledning. Det är iaf gott om snö här i Hallsberg, får se om det är något hemma i Motala också. Tog den här bilden utanför tågstationen, då är det ju ändå upptrampat och allt.. kan ni föreställa er hur det ser ut i övrigt? Underbart.

Oh, jag kan se mig själv mysa i soffan med en mysig filt, tända ljus, en kopp varm choklad, lussekatter och snö utanför. Lovely!
Dagens seminarium
Vi diskuter "hur akut" akut glaukom är (om man inte kommer till ögonakuten i tid så kan man bli blind)

Fredrik (läraren): Ja, så det är bara att sätta de i en taxi och skicka iväg de till ögonakuten på en gång!
Ida: Va fan, det är ju akut ambulasnhelikopter som gäller för mig då!
Hilda: Vart bor du egentligen?!
Ida: TÄRNABY! Närmaste "stad" är 36 mil bort!!

Härligt, det ni gott folk. Får ni akut glaukom (eller näthinneavlossning) är ni så gott som screwed om ni bor i de mörka norrländska skogarna.
Ett litet snabbt inlägg...
... innan jag går och lägger mig i den ljuva och mjuka sängen. Idag har jag var otroligt duktig. Först skola superlänge OCH efter skolan satte jag och Anne och tränade på att pricka glas (en framtida optiker roliga syssla..) OCH efter det gick vi till SATS och körde ett brutalt spinningpass. Faktum är att det måste ha varit det brutalaste någonsin, jag har aldrig varit så yr som och spyfärdig som när jag klev av den där cykeln.

Håller på att packa nu, det bär ju iväg (igen) imorgon. Hem till Fredrik, min sötaste och underbaraste pusselbit. På lördag är det släktmiddag, inte min släkt dock (som Matilda undrade mycket chockat och förvånat haha ) utan Fredriks såklart. Han ska ha kostym så jag måste matcha upp det på något sätt... Kjolen har jag bestämt mig för, däremot har jag tre olika par strumpbyxor med mig, en lila sjal och "den provocerande sjalen" haha.. och så femtielva skjortor. Allt för en släktmiddag, suck.
Jag hatar att vara underklädd, det finns inget värre och jag avskyr faktiskt när andra är underklädda. Jag stör mig något enormt på sådana som inte kan föja en passande dresscode för tillfället. Som när man surfar omkring på bloggar eller folks hemsidor och de har varit på eller dop, bröllop, konfimationer andra högtider och man ser hu folk dykt upp i jeans och någon simpel t-shirt. Eller när tjejer dragit på sig ett längre linne och tights till... ooooohhh... jag har svårt för tights (även känt som leggings men tights hette det när jag var liten och tro inte att ni kan "förnya" detta plagg bara genom att döpa om det!) vid festliga tillfällen. Tycker att tights "klär ner en outfit", gör den mer vardaglig. Sen tror jag min negativa attityd emot tights kan bero på att mamma tvingade mig att ha tight med Aladin på när jag var liten.  Nej, jag skulle kunna på hur länge som helst och det skulle ju vara ett snabbt inlägg (visserligen är jag snabb på att skriva menmen..). För att sammanfatta det hela, hellre överklädd än underklädd, helt klart.
Eller ja, kanske snarare rätt klädd för tillfället?
Godnatt!