Gabriella

Jag har...
... lyckats dricka två glas rött vin! Helt otroligt, HALLELUJA! Normalt är det en sipp och så ställer jag undan glaset men denna gång var det nästan inte alls beskt, det var ta mig fan (nästan) till och med gott (ett tag)!

... solat som attans. Hawaiian Tropic is the shit!

... gjort rookiemisstag inom solning. Glömt att ta av solglasögonen med jämna mellanrum. Jag har märken efter de i ansiktet. Det är mindre vackert.

... läst ut två böcker på drygt ett dygn, "Fladdermusmannen" av Jo Nesbø och "Ego Girl" av Carolina Gynning. Den första var bitvis för seg och rörig så den får betyget ok+. Ego Girl var underhållande men knappast ett litterärt mästervärk, jag tycker att hon kunde ha utvecklat det så mycket mer. Så miss Gynning får även hon nöja sig med ett ok+. Nu ska jag hugga tänder (eller ögenen?) i Sophie Kinsellas "En shopaholic får en syster"


Solnedgång från våran balkong,
man kan inte annat än älska panoramaeffekten på mobilen!

Ta en vild gissning, do it!
Vi har tagit semester nu och det är himla nice! Så dra en vild gissning om vart vi styrt kosan och de som vet får inte gissa (men gärna lämna en kommentar ändå :) )! Den som har rätt vinner en länkning eller något ( jag har ju så sjuuukt många läsare per dag... inte).
Förrutom bilden så ska jag vara snäll och lämna lite andra ledtrådar: Vi befinner oss i Europa (alltså inte allt för exotiskt mao), ingen av oss har varit här tidigare, varmt och skönt, en ö.
Så, nu får ni suga på den karamellen!

Vädret är fint, vi har haft 23 grader och sol, så det är nice. Man ser en avsevärd skillnad på de som har varit här i ett par dagar och de som är nyanlända. Vi tillhör den blekare skaran.. För övrigt är jag jättenöjd med min urtjusiga klänning! Härligt semestersomrig. Nej, nu ska jag njuta av att inte göra ett skit. Gött.
Praktik

Första praktikdagen avklarades igår. Det gick strålande bra och alla är så himla roliga, glada och trevliga! Så jag tror det kommer att gå prima! Ska bli himla skönt att få vara med Fegge i tvåveckor på raken dessutom, inte fy skam så att säga. :) Idag ska vi ner till Jönköping en sväng och hälsa på Danne, det ska bli mucho trevligt. Jag har ju aldrig varit hos honom sen han flyttade så det ska bli skoj! Annars så vill jag gärna förbi A6 center.... Vi får ju lite utskick därifrån och det verkar ju rätt stort (?).
I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har packat ner mina grejer på Lidingö så det är bara att transportera bort de sen när det är dags att flytta (mitt i praktiken). Jag har sommarjobbet (och ny lön! wohoo!) klart, ser framemot det.  Nej, nu ska jag tvätta håret, så det får bli fluffigt och locket, lite sådär sommarkänsla över det hela :)