Gabriella

Hair, hair, HAIR!
Kolla vad långt hår jag har fått förresten! Det var så längesedan jag plattade det så man märker ju inte av att håret växer förrän man gjort plattat det, eller iaf inte mitt. Det kommer till en vis längd och sen växer det bara på bredden. Tillslut ser jag ut som den tredje (okände) brodern Fluff. För att tala vidare om hår så måste jag klippa mig, sist jag gjorde det var ett halvår sedan.. jag är inget vidare på det där.. Dock blir det inget extremt som när jag började skolan för två år sedan, då sa det verkligen snippsnipp (LÄNK), då var det kort! Färga skulle jag egentligen vilja göra också, trivs inte i min naturliga färg. Tycker den är för mörk i förhållande till min hudfärg. Det utimata vore hårfärgen på länken och dagens längd på håret.  Så för att sammanfatta det jag ville dela med mig utav, titta vad långt hår jag har fått! Okej, nu har jag skrivit tillräckligt om mitt hår...

Hett tips

Eftersom jag har (inte) vackert, krulligt hår så blir det ganska så livlöst och matt när jag plattar det, så därför köpte jag glansdroppar ifrån Scandinavian Formula igår! Efter en evighet av tvättandes av håret, sedan fönande och tillslut plattande kom jag till the final touch! Finally! Själv är jag väldigt skeptisk till produkten men varför inte liksom? På baksidan kan man läsa "GLANS-DROPPAR som håller vad de lovar." Bara det känns ju sådär, om man skriver så kan det väll ändå bara betyda tvärtemot? 2-5 droppar står det, jag brassar på med 5 droppar. Så hur var det? Sjukt bra faktiskt! DOCK ska man nog inte ta så mycket osm jag gjorde... för överdosering av glansdroppar leder till att håret ser flottigt ut. Så nu ser mitt hår ut som om jag inte tvättat det på en vecka eller något men som sagt, med rätt mängd kan det nog bli riktigt bra! Så tummen upp för Scandinavian Formula och tummen ner för mig som överdoserar (utav det mesta faktiskt när jag tänker efter)!
Vad tänker du på?
Visst är dte intressant hur olika saker som man ser i vardagen kan få en att tänka på en specifik person? Eller jag gör iaf det, fast å andra sidan tror jag att jag tänker mycket mer än snittmänniskan och då menar jag inte det på ett sätt att andra inte använder sin hjärnkapacitet utan att jag funderar väldigt mycket. Jag borde bli filosof men det betalar tyvärr inte räkningarna. Här nedan är lite bilder som fick mig instinktivt att änka på specifika peronser.
Denna bild fick mig att tänka på min vän Anne på en gång. Den är väldigt
henne, verkligen allt (spring o köp Anne, finns på Gallerix!)!


Seafood mat för mina tankar till Nike på en gång. Eller kanske mat överhuvudtaget!?

Palmer får mig att tänka på Fegge... det är ett internskämt vi har ang. de.
För alla andra är det nog inge vidare roligt dock... :P