Gabriella

Gott Nytt År!
Jag kör återigen på att bilder säger mer än text! Ska försöka slänga ihop en sammanfattning av 2009 också... mycket engagerat av mig såhär på nyårsafton. Vi har iaf haft en jättemysig dag so far. Idag har vi åkt skidor, både ett förmiddags- och eftermiddagspass. På eftermiddagen lyste solen så vackert och varmt! Emellan passen var vi "hem" till stugan och åt lunch och sen tog vi ut Rocky på en skogspromenad, han fick springa lös och var en fruktansvärt lycklig hund!


Jag stod och snyftade en stund på kullen innan jag tog mig modet och åkte ner, den strålande solen kom fram under eftermiddagen. Underbart!

På promenad


Även fast jag är uppvuxen i Hälsingland så kan jag inte låta bli att fascineras lika mycket som en skåning skulle göra över alls nö och de fina träden. Lovely!


Weei, mina fina nya skidkläder!

Vem är rädd för vargen..? Eehh.. hunde..? Eeeh... förlåt, råttan?!


Kolla all snö! (Observera "The attack of the beast" nedan...)
Dagens Outfit


I'm workin' the underställ döh. - 10 grader och nu drar vi ut för skidåkning, jag ska inviga mina nya skidkläder, yay!
SUPER DUPER Winter WonderlandSer ni månen till vänster i den översta bilden? Den hängde med oss hela morgonen, eftermiddagen och kvällen.  Jättevackert! Vi är framme i stugan nu iaf och Fegge har varit superduktig och skottat fram garaget, han kommer precis in och hämtade ut hunden som får "hjälpa till" att skotta framför ytterdörren.. Det är väl minst en halv meter snö!! Medans Fegge och Rocky skottar och hämtar in grejer från bilen så fyller jag en mycket viktig funktion här inne i stugan - jag bloggar om det de gör. Hehe.. nej men jag eldar för fullt och ska strax tillaga två koppar varm choklad!

Innan vi kom hit så var vi förbi Fegges morföräldrar och åt en tidig middag, jag visade de bilderna på lägenhten to-be, bilder från Malta resan och bloggar! Hehe, de fastnade nog lite för det där med bloggar :)

Imorrn blir det skidåkning!!! Yay, skidåkning, god trerättersmiddag, och mys framför brasan. Kan det bli bättre? Någon annan som vill dela med sig av vad som händer på nyår?