Gabriella

Rare Fashion
Jag är nog knappast ensam om denna klänning men ack så fin. Dessutom fick jag den till ett riktigt bra pris då jag hade ett presentkort. Kort är den, tur att jag gillar mina ben! Märket är Rare Fashion och den kommer från Nelly, som har sjukt snabb leverans! Hade den när vi var och åt middag igår på kryssningen. En aning överklädd var jag om man jämför med de andra där. Aja, jag tycker inte det är ok att dyka upp i mjukisbyxor när man är ute och äter middag men det var tydligen den inofficiella dresscoden (?). Om någon undrar varför bilden är så mörk så är det medvetet gjort, jag gjorde en himla (BIlden är klickbar!) rolig min.. så fokus på klänningen,  fokus på klänningen! :)
Åbo, Finland

Yes, då var man i Åbo nu! Jag och Fegge kryssar för fullt och det har varit riktigt bra so far! Rummet (eller ja, hytten, men det är mer som ett hotellrum) ser precis ut som på bilden. Very nice. Jag har förresten klippt håret, finally efter ett år, inga fler kluvna toppar! Anne, du måste tafsa på mitt hår sen! ;)
Nytt
Lite nytt både här och där. Jag hade ju namnsdag förra veckan så då "skämde jag bort" mig själv litegrann. Det blev ett minidoftljus från Yankee Candle och bodybutter från The Body Shop, både i doften Cherry Blossom plus en klänning som ni kan ana tyget på i bilden. Ser lustigt nog ut som en gardin när man bara tittar så, men ack så fin i verkligheten. En ledtråd är att den är mycket ombloggad... och kort. Väldigt kort till och med, tur att jag gillar mina ben!
Känns för övrigt riktigt bra att både bodybutterna och ljuset var heeelt gratis och 300 spänn i rabatt på klänning. Riktigt fynd ^^
(Bilden är klickbar!)