Gabriella

Rocky gillar't

Rocky har godkänt mina väskval, han är en hund med mycket exklusiv smak. Han försökte hoppa in i den på en gång men det fick han inte... :)
My precious...
Min två älsklingar. Det blev damier canvas på speedyn (den lilla) och monogram canvas på den stora weekend väskan. Så en av varje, en bra kompromiss gentemot mig själv. Haha.. Invigde den stora igår och som jag skrev i tidigare inlägg så lyckades jag spilla ner den totalt i hallonsylt MEN det gick bort. Läste sen att det tydligen var något speciellt avstötande material som väskan bestod utav så jag hade hetsat upp mig i onödan haha..Sen vill jag bara påpeka att vad jag gör med mina pengar har endast jag med att göra. Vad jag sparar ihop till är ju mitt beslut. Somliga lägger pengar på att dricka och festa, en del på att resa, andra på elektronik och somliga på bilar, jag tycker om väskor (och skor...). Om man fortfarande har ett problem med detta så föreslår jag att ni går in på denna sida (LÄNK). Den illustrerar väldigt väl att alla har olika prioriteringar (sen kan man ju känna att man bör göra som de uppmuntrar i slutet av det hela men det kommer ju så småningom med). OCH om det fortfarande känns som ett problem så kan ni istället tänka på att jag nu har bidragit på ett postivt sätt till Sveriges ekonomi.
More shopping to the people! ;)

   

(Bilderna är klickbara!)
Ondskefulla tåg...
Ondskefulla, dumma och elaka tåg. De har ingen serveringen och jag är JÄTTEHUNGRIG! Morr. Lång dag i skolan idag, så det har varit tröttsamt. De sista fyra timmarna höll på att ta kål på mig. Yack för fysik. Förresten, av någon lustig anledning så råkade jag ta på mig ansvaret att hålla i välkomsfesten/get-togethern för de nya eleverna i vårna klass på onsdag. Hur gick det här till? Suck. Man får göra det bästa av situationen.

Hmm.. vad hände mer? Jo, jag lyckades spilla ut all min hallonsylt (som var mer såsaktig i konsistensen än syltig) över hela min nya resväska, boho :( Typiskt att man ska göra det, och på dess "maiden voyage" dessutom men det gick faktiskt bra! Efter intensivt skrubbande, bittra svordommar och lite beklagande så kan jag själv inte se några fläckar. Så det känns prima. Jag och Cajsa satt och klappade på den idag, så jag tror nog inte den har några men från olyckan,  ;) Nu har jag iaf spillt ner den, så nästa gång jag gör det behöver jag inte vara lika panikslagen och bitter. Gjort är gjort och min nyfunna älskling är fortfarande som ny.