Gabriella

Vad var det nu...?
Egentligen har jag massor av saker att dela med mig utav... men nu när jag väl sitter här kommer jag inte ihåg vad det var som jag skulle skriva. Illa, det kommer väll så småningom när jag slutar att stressa. Imorgon jobbar jag i Mjölby, lite  lugnare där än i Linköping men jag föredrar nog Linköpingsbutiken tempo. Händer något jämnt och ständigt! Jag längtar faktiskt lite tills skolstarten, hör och häpna. Sen måste jag tillägga att jag tycker att det är mycket trevligt att mina läsare förblir mig trogen och kikar in trots den kraftigt bristande uppdateringen... men skoj som sagt! Lite mindre trötthet och stress så sätter jag nog igång här igen, att skriva är ju rätt trevligt.
Lately
Jag jobbar och sliter om dagarna. Är allmänt lycklig för jag trivs bra på min arbetsplats. Har nya planer för livet som ska genomföras. Jag har en ny femårs plan! Åh, förhoppningsvis kan allt förveckligas så småningom! Rocky måste för övrigt skaffa pass och ta en massa rabiessprutor inom sinom tid.


Rocky är en söt skit i spikesfrilla efter en promenad i regnet..
Somliga har det bra


Som sagt, somliga har det bra. Nästan för bra! Här har det iaf varit dåligt väder, så man är tacksam över att man har börjat att jobba. Det känns som om det kvittar då faktiskt.  Så Danne valde helt rätt månad och tillfälle att åka till Alicante en månad och plugga (glassa och festa med andra ord). För att det ska fortsätta att kännas lika bra för honom tänker jag visa kommande veckans väderprognos i Motala vs. Alicante. Den nedra är då Alicante.(Bilden är klickbar)


Iaf, Danne, om du läser detta, ring Fredrik snarast. Han går omkring och är orolig för att han inte kunnat få tag på dig den senaste veckan. Jag har försökt lugna honom med att jag sett att du besökt bloggen typ igår men han vill nog trots det att du slår en pling och försäkrar honom att du inte blivit nedslagen i något krogslagsmål. Visst är han omtänksam?