Gabriella

Ögonblick
Ibland lyckas man fånga de där gyllene ögonblicken, man kan se kärleken stråla genom de vackra bilderna.... eller inte! Observera Rockys min på bild 1 och sedan min min på bild 2. Love is in the air...

Sippa i loungen
Nu är jag i Motala "på riktigt", första gången på över en månad. Jag satt och tog en fika på SJ Lounge (thank god för svart prio kort) och njöt utav tystnaden. Inte ett ljud och jag kunde blicka ut över det klassiska myllret som rår över t-centralen. Idag har butikerna öppet till otrolig 22.00 här i Motala så jag ska göra stan med Rocky, samt kolla efter ett par handskar från MQ till Anne vars storlek ej verkar existera i el stockholmo.  Dessutom är det 30% rabatt mellan 21-22 då!


För övrigt vill jag gå och inhandla körsbärsmarmelad illa kvickt nu! De hade det på loungen och det var mycket, mycket gott!

Ny kategori
Efter djupa diskussioner och åsikts utbyten med Anne samt mycket funderingar har jag beslutat mig för att införa en ny kategori. Dagens Kändisspaning, känner att det är något jag borde ha gjort för längesedan!

Så därför börjar vi med gårddagens kändisspaning!

Peter Jihde
på Fleminggatan, han försökte installera en ny (misstänker jag då han stod parkera utanför en babyaffär) bilbarnstol i sin bil, en BMW kombi kör han om jag inte minns fel.