Gabriella

Agnes-Nicole Winter
Jag gör som alla andra och tjatar vidare om "Svenska Hollywood fruar", dock sitter jag inne med insiderinformation! Agnes-Nicole Winter är ju utbildad optiker, dock har hon aldrig gått på någon School of Optometry eftersom att på den tiden då hon läste till optiker var det fortfarande en gymnasieutbildning (optikeryrket är ett väldigt ungt yrke om man ser till utbildningsinstanser/nivåer).

Jag har faktiskt lärare som har haft henne! Lite roligt sådär tycker jag, de kände igen hennes lende och hennes ögon. Hon var tydligen en glad partypingla redan som ung. Lite roligt med PR till optiker, det ger ju ändå en kick till utbilningen. För all PR är ju egentligen bra PR! Och Pr är verkligen en bristvara när det kommer till vår utbildning.
Lårhögt för en liten slant
Ett par lårhöga stövlar vill jag ha, dock vill jag inte lägga någon större summa på de då jag vet att det är endast denna säsongens skor. Basplagg och basskor tycker jag att man kan lägga ner en större summa på.

Hursomhaver är båda dessa par ifrån Skopunkten, det högra paret görs tyvärr inte rättvisa på denna bild men jag gillar att man kan vika upp kanten för att få det lårhöga samt vika ner den för att få den till knähöjd.  De vänstra är riktigt läckra, har inte prövat de dock, får göra det i helgen när Amanda kommer och hälsar på!
Give me Chanel
Maria Montazami valde tydligen att köpa ett kylskåp framför en Chanel väska, hon har helt klart fått det om bakfoten angående vilka prioriteringar man ska ha. Fine om man vill köpa något till familjen istället... men ett kylskåp?!