Gabriella

Måla och feja
Dags för en liten update om livet tänkte jag! Sitter just nu på tåget på väg till Stockholm för att skriva en tenta. Sen blir det "hem" till min lägenhet i Vasastan och städa ur den och spenderade dagen, samt morgondagen med att öva inför praktiska provet på fredag. Igår var Emma förbi en sväng hos oss i Linköping och tittade på lägenheten :) Mycket trevligt! Hon fick se det fina kaos vi lever i och den fula färgen på väggarna i vardagsrummet. Ni som varit och hälsat på mig när jag bodde på Lidingö med Matilda kanske minns färgen i hallen där? Det är ungefär samma sak med den färgen där som med den i Lkpg (fast en ljusare variant). Ibland ser den crème färgad ut, ibland rosa, ibland lite orange... ja, gud vet! Väck ska den i alla fall men det gör vi inte själv. Det är verkligen att ta vatten över huvudet med tanke på underarbetet som behövs.

Igårkväll var jag duktig och lagade matlådor för resterande dagar av veckan. Jag slet som ett djur framför spisen! Dessutom hade jag pluggat och målat klart ena hallen! Underbart! Eller ja, den är inte riktigt färdig, taket, foder och lite småpill ska fixas. Dock är det duktigt av oss att göra klart ett rum inom en vecka efter att vi flyttat in med tanke på allt annat som båda utav oss har haft att göra...!

Förresten, är det grymt tråkigt att läsa om renoveringarna? Ni får säga till i såna fall så får jag dra ner på infon om det... kan iofs bli svårt med tanke på att mycket kretsar kring just lägenheten just nu men försöka går ju alltid!

En liten update
Idag har jag hunnit skriva en tenta, packat ner en tredjedel av min lägenhet, förflyttat hela alltihop till VÅR lägenhet i Linköping. Allt känns så surrealistiskt! Rocky är nog den som känner sig mest hemmastad. Jag tror faktiskt att han fattat att vi flyttat/håller på att flytta. Vi har iaf firat med att gå ut och äta middag på Kniv Å Gaffel (stället med de fina kuddarna :-) )

Rocky ville se utsikten (ja, han ville faktiskt det!) så jag lyfte upp honom på fönsterkarmen och där satt han och spanade en stund :) Vi bor inte själva i ett rosa hus men vi har iaf utsikt åt ett, alltid något:)

Här har vi ett exempel på att begreppet "kika över axeln" ett steg längre....


21 April - Ja se det snöar

Min första bortamatch någonsin, ett bottenmöte som var målrikt från ÅFF's sida men tyvärr på fel mål.


Rockepockepö är hos mig, vilket inte är fy skam

Idag har jag varit ledig, vilket har inneburit intensivt tentaplugg. Jag har tenta borde imorgon och i övermorgon. Usch, jag är så nervös så att jag inte ens kunde äta min middag! För övrigt närmar vi oss sakta men säkert Maj och idag var det först snöblandat regn på förmiddagen och nu när jag var ute och gjorde kvällrastningen med Rocky så snöade det.... ordentligt. Insane.