Gabriella

Malmööö

Ok, det var längesedan det kom ordentlig uppdatering här! Helgen bestod av Malmö med mycket trevliga sällskapet Ida och Fredrik (och min Fredrik också såklart). Här kommer ett urval av bilder från våran mycket trevlig helg (resten kommer på Facebook) :)

 

Fegge och typ den största kandelbaren jag någonsin sett (sjukt prisvärd dessutom, grymt sugen på den!)

Ida och jag har en varsin Fredrik, så därför bytte vi Fredrik en kort stund.


Vi promenerade till hamnen och njöt utav solen, kändes som vår i luften (!)

Vårat mkt trevliga sällskap Ida och Fredrik. De får bli censurerade för jag vet inte om de vill vara med i bloggen :) Men fb kommer de minsan inte undan!!! (Det är ju ganska begränsad vilka som kan se den :P)

Turning torso i al sin glans

Bland de godaste middagarna jag någonsin ätit, hummer OCH oxfilé. Det är liksom en Lamborghini och Ferrari på en och samma gång, typ.

Svamplandskap?


Vi   S H O P P A D E, allihop...!
Lycka
Jag känner mig så lyckligt lottad som har en sådan underbar pojkvän och så många fina och helt underbara vänner! Ibland kan jag undra över varför just JAG har en sådan tur och blivit välsignad med allt detta.
Renovering av köket: Dag 2
Idag har elektrikern varit här större delen av dagen. Det ogillas skarpt då han är dyr :P Så här ser iaf köket ut efter att dag två har avslutats! Det är ännu mindre grejer i köket och jag hoppas, hoppas att vi har ett nytt golv imorgon!


(Som vanligt kan man skymta hunden både lite här o där...)