Gabriella

Allt är relativt...
Rille: men hur mår du egentligen? Är det bättre än förra året?
Jag: ja, ja! Förra gången så här dags låg jag ju med EKG och grejer!

(för den delen innebär ju inte det att det är bra... Men allt är relativt)
Packar
Igår var vi och hämtade min underbara klänning! Tyvärr så har jag (självklart) dragit på mig en förkylningen så humöret var inte på tipptopp. Ville egentligen prova den men orkade verkligen inte. Somnade vid 17 igår (då kändes klockan som 23) och vaknade för en halvtimme sedan.

Fegge är jättesöt och hjälper mig att packa :) Jag ligger här i sängen och kommunicerar med teckenspråk till honom vad jag vill att han ska packa med sig åt mig hihi :) Nej, nu ska jag äta lite Pandoli sen måste vi verkligen röra på oss...
SEMESTER!
Nu är jag ledig i tretton dagar! Ljuuuuuvligt!
Imorgon ska vi åka och hämta min brudklänning (yay!) och sen ska det packas, städas och lagas proviant till färden mot ÅRE! Nyår i Åre! Det kommer att bli helt underbart!

Julen har nu även varit och passerat. Kollade statistiken precis och tack gode gud är ni inte här och kikar in då. Annars skulle jag bli orolig! Det har ju varit sparsamt med uppdateringar men jag ska försöka nu när vi åker till Åre. Jag tycker själv att det är som roligast att läsa när folk är ute och reser. Det händer mer och det är inte det gamla vanliga "idag jobbade jag sen tittade jag på tv" typ.

Och påtal om att jobba, jag fick använda mina fina örhängen två gånger.. Tappade bort de när jag gick en promenad på lunchen häromveckan :( Buhu.