Gabriella

Älgar
Det vi har gjort ute på vägarna idag kan jag slå vad om att ingen utav er som läser har gjort tidigare!

Vi har åkt mellan två älgar med bilen på vägen... MELLAN två älgar!!! Fredrik ställde sig på bromsen och vi sladdade emellan de. Älgarna var sjukt nära oss på båda sidor och om jag hade sträkt ut handen hade jag lätt kunnat klappa de...

De dök ju upp så plötsligt så vi blev ganska tagna, och en aning skakis efteråt. Älgar är verkligen inte några små djur! Det var ju verkligen ödets ironi med tanke på att vi pratade precis om vilken del på en älg som är "bäst" att träffa om man nu skulle göra det (bakdelen har vi fått höra att det ska vara) och att kanadeniska älgar ska vara dubbelt så stora som svenska älgar.
Ja, ni vet hur det är, när man talar om trollen så dyker de upp!

Godnatt så länge!

Ps. Är hos mina kusiner nu, de har 100 cm (!!!) snö, insane.
Dagens äventyr!


Vi kom ju inte speciellt långt på gott och ont. Carros bil bestämde sig för att plötsligt lägga av och dö totalt. Ett ganska jobbig situation... Så jag ringer i panik till Fredriks pappa och han meddelar att det bara är att ringa bärgare. Vi får iaf tag på en vän til carro som kommer och bogserar oss så nu står vi kvar här på ruta ett. Sen var inte Vincent så lycklig kan jag ju inte påstå.... och jag är inte ju inte sådär jättemoderlig utav mig. Jag har en film när han skriker och jag försöker övertyga honom om att han måste sluta. Det går sådär. För övrigt glömde vi triangeln kvar. Suck. Skickligt.
Det blir iaf att ta tåget från Borlänge till Sala senare ikväll för mig och sen får jag åka vidare med Fredrik därifrån.

Lite annat "roligt" som är värt att nämna:

* Här låser man inte bilarna, man lämnar till och bilnyckeln i bilen. Det är precis som i den där filmen "Have You Heard About the Morgan's?"
*
Dalarna tillhör Svealand!!! Jag har alltid, ALLTID trott att Dalarna tillhör Norrland. Min värld har vänts upp och ner!