Gabriella

Hallen
Hallen är så gott som färdig, det ska köpas en till lampa att ha i den hall som ansluter till vårat sovrum så att man kan spegla sig ordentligt i spegeldörrarna. En ny badrumsdörr ska också inhandlas! Så här får ni hundrafemtio bilder på hallen i olika vinklar, inzoomat som utzoomat!
Home
Igår var vi och hämtade ut våra stolar och förlängsningsskiva till matbordet! Lovely! Vi valde att lägga till en liten slant extra för att de skulle pyssla ihop stolarna åt oss. Sist när vi köpte stolarna blev vi tvungen att lämna tillbaka stolarna så de fick pyssla ihop de. Stolarna var jättesvåra att få ihop! Sen köpte jag en extra lilja på torget, vasen var större än vad jag mindes den som  så det behövdes ytterligare en blomma i den :) Nu luktar det jättegott i hallen iaf :) Ska försöka posta några bilder här eller facebook.
Nu är det helg förresten! Underbara, underbara helg! Det blir till att pyssla i hemmet och ta de tlungt. Imorgon blir det en lååång sovmorgon! Aaaah!


Being social
I onsdags var vi bortbjudna på en mycket god och smaskig middag. Planer smiddes och god mat och dessert avnjöts! Insåg att September är verkligen helt fullbokat för mig! Eller ja, och Augusti med för den delen. Resor lite hit och lite dit, kick-off, inflyttningsfest och examensfest... och ett nytt kök! Älskar hur vi har ett socialt liv på ett helt nytt sätt numera! Det är så roligt att bo nära vännerna!