Gabriella

Lycka
Livet känns ruskigt bra just nu, jag gör små hoppsa steg på vägen hem ifrån praktiken :) Hehe.. Nej, har bråttomt. Ska tillbaka till "jobbet" nu, är bara hemma på lunchen för att slänga i en bit mat och raste hunden.


SommartidNi har väll inte glömt att ställa fram klockan en timme idag? Det är ju sommartid numera! Varje gång innan vi ska gå och lägga oss när det är dags för omställning av klockan är det alltid samma visa hos oss.... Kommer mobiltelefonerna har ställt om sig automatiskt? Aldrig lyckas vi komma ihåg det! Men de gör de ser ni! Vi använder ju de som väckarklockor (som så många andra) så det är ju ganska väsentligt att den ringer när den ska om man ska jobba. Som t ex. idag (för Fegge då, jag är ledig).

Dagens kändisspaning (i Linköping!)
Dagens kändisspaning gjordes faktiskt på restaurang Charken i Linköping! Den bestod utav Måns Möller, "Sean-banan" och Hasse Brontén (har ingen aning om vem den sista är men Fegge envisas att jag måste skriva med honom). Herr Möller var klädd i mjukisbrallor och hade halvhäng och flinade på sitt väldigt karakteristiska sätt. Vi tippade på att de var där med Cirkus Möller, för de var en drös med människor i sällskapet.

Min kategori fylls på, spännande!