Gabriella

Konfirmation - igen

I Söndags var vi på konfirmation - igen! Återigen fick jag ställa mig upp och svära trohetseden, dock var det frivilligt denna gång! *pustar ut* Mat och fika efteråt var mycket trevligt med många glada och roliga gäster och såklart en glad konfirmand :) Här följer lite bilder iaf.


Jag och fina Hjördis!

Fredrik och hans morbror har likadan kavaj

Somliga hade behövt en längre kåpå :)

Glad konfirmand

Vet inte hur det gick till men den här bilden blev väldigt gröntonad...

Älskar min nya kjol som matchar (både i färg och mönster!!!)  min nya väska som hand i handsken!
Gabriella York och Anne Jones - Bradshaw
Gårdagen var en mycket trevlig dag! Jag och Anne vaknade rätt tidigt för att göra en heldag på stan och sedan se Sex and the City 2! Mna kan säga att vi preppade ordentligt inför filmen med all shoppingen som vi gjorde, nästan så att vi levde ett riktigt sex andd the city liv när vi rände omkring på stan med alla våra påsar :) Och som vanligt när Anne och jag hänger ihop så har vi otrolig tur! Efter filmen får vi en himla trevlig goodiebag och om vi sparade vår biobiljett (vilket vi gjorde) så har vi chansen att vnna en resa för två till Thailand! Så ja, jag vet att jag är fjantig men måste ju våga hoppas! Eller hur?

Sen det blev en massa, massa, massa promenerande! Jag råkade visst köpa en helt ny outfit inför dagens konfirmation. Det var ju inte meningen! Anne köpte en helt underbar skinnväska ifrån Tiger of Sweden (en välbehövlig sådan) som examenspresent till sig själv och en massa annat smått och gott. Vi var även en sväng förbi Annes jobb, tillika samma kedja som jag kommer att jobba i. Så det riktigt roliga är att vi kommer att jobba inom samma kedja OCH på samma adress MEN på två olika orter :-) Vi har iaf haft det hur mysigt och roligt som helst :)

Ps. Anne, du måste ju fortfarande ha ett dubbelefternamn! :-)


Anne och jag på examensfesten! Här har vi hållt samma fotopose för länge och därmed börjar leendet och blicken att förfalla, detta för Johannes var alldeles för långsam i sitt fotande! :) hahahaTog faktiskt inte så många bilder själv men med tanke på hur många kameror som jag såg som cirkulerade är jag inte orolig över att jag inte fastnat på bild så att säga...

Riktigt fula skor ifrån Acne

Anne är pepp med två godisstänger!

... och vi ser framemot att sjunka ner i biostolen för vi är GANSKA trötta :)


Vi har haft det SÅÅÅÅÅÅÅ bra :) :) ♥
El Stockholmo!
Nu befinner jag mig här i Stockholm hos bästaste Anne. Har kraschat fullständigt i hennes soffa. Vi var på examensfesten och åt god mat och samspråkade med klasskamrater som man ej sett på länge. Trevligt! Dock gjorde vi kvällen rätt tidigt då vi har en hel del som väntar oss imorgon med! Bilder ifrån kvällen och andra roliga bilder som jag hittat när jag gått igenom flyttkartongerna kommer upp på bloggen imorgon! På en ser jag bland annat ut att vara Afro-amerikan.... Men som sagt. Imorgon!