Gabriella

Söndagen

Söndagen har varit mycket mysig! Ut med hunden i snön och sedan en promenad till Gamla Linköping för att gå på julmarknaden en sväng. Mycket mysigt! Vi gick en kort sväng men fannas inte mycket som man öper med sig hem direkt, det är mest roligt att titta :) Sen har vi bakat lite lussekatter och Fia och Martin var över för lite fikande med glögg, varm choklad, skumtomtar, lussekatter och Fias egen gjorda wienerchoklad (mums!). Mucho mysigt!

Gamla Linköping!

Fegge har fina klarblå ögon :) mina är nötbruna (jag vill också ha blå! Eller iaf gröna..!)

Adventspaket
Denna morgon vaknade vi till ett snöigt och helt underbart Linköping! Och eftersom det är första advent så är det ju adventspaket som gäller! Denna fina mössa låg i ett paket. Tyvärr så var den inte till mig utan ett paket till Fegge från mig! Jag är lite avis.. får nog ta och gå och köpa en egen.

Till hemmet

Fina kuddar till soffan som skapar lite julstämning. Älskar hur "ramen" runt den vita kudden matchar den mittersta kudden!

Från vänster till höger: Röd kudde IKEA, rutig kudde HEMTEX, vit kudde EM


Våra fina adventsljusstakar, som man inte kan se utifrån! Notera snön på fönstren! Helt otroligt!

I burspråket har vi ingen vanlig adventsstake utan köpte denna maffiga ljusstake och tänder levande ljus. Älskar den. Ljushållarna är små kottar!

Våran fina gran! Får se om jag lägger upp en bild på när vi installerade den... Vi fick använda stegen! Haha.. I övrigt så älskar jag bilden, det enda som stör mig är kvaliten på den... och blixt vill jag inte använda!