Gabriella

Paket
Vad glad (och överaskad!) man blir när man kommer hem och hittar en påse med ett stooort paket i hallen:) Ivrig som ett litet barn sliter man ju upp det såklart och då har ju min fina älskling köpt den mjuka och gosiga pläden från Sia som jag tittade på häromdan. Den är heeelt underbar. Mjuk och fluffig. Krypa ner i den framför brasan... mmm! Nu ligger jag och Rocky här i soffan och myser i den. Lovely! Tack, tack tack!

Jag lever
Oj, förlåt för dålig uppdatering men det jag gör om dagarna numera är följande (i ordning dessutom) vaknar, jobbar, äter, sover. Eftersom jag nu fått uttryckliga önskningar om att ni, mina kära läsare, vill se bilder på det färdiga köket blir jag tvungen att hålla er på halster... Detta för att jag trodde att vi inte skulle få tag på en målare förrän om fleeera, fleeera veckor men mot alla odds så fick vi det! Så nu håller han på här för fullt. Så håll er till tåls! Snart ska det komma bilder!

Sen vill jag skicka ett tack till den anonyma "norska" läsaren, man tackar, jag blir mycket glad av smicker! Sen kan jag även framföra att jag TROR att butiken heter Charlotte Trend (LÄNK)  men däremot minns jag helt klart var den låg och adresen ska vara Baltzarsgatan 31 i Malmö. ( Hoppas du hittar tillbaka til svaret nu också! :)

Hösten är här med bestämda steg för övrigt. Lovely! Jag älskar hösten! För mig är det som ett nytt år som börjar. Jag tror att det har med att göra att jag jämnt bytte almanacka på hösten jämnt förr. Då känns det som om det är ett nytt år som påbörjas.

Mardrömmar
Jag: Jag hade en mardröm om min väska inatt..
Fegge: Hur kan man ha mardrömmar om en väska?!
Jag: Jag drömde att det var någon som sprutade vatten på den! Och den tål inte vatten!
Fegge: Aaaaah