Gabriella

Lately
Igår kväll traskade vi oss ner till Kniv å Gaffel och åt en mycket god middag med Ida och hennes toyboy Gustav;)  hehehe :) Maten, drickan och framförallt sällskapet var mycket trevligt! Det är ju inte var dag man går ut en tisdag bara sådär och äter en god bit mat :)
Just nu genomlider jag ett stort i-landsproblem. Ska man ladda upp fler Årebilder på bloggen... eller på Facebook? Hmmm.. Livet annars då? Vi var precis lediga men jag önskar att ledigheten hade fortsatt en tid till. Jag är inte riktigt utvilad ännu! Vad gör man när man inte har någon semester att ta ut? 
Jag är med Mac!
Närmare bestämt en MacBook Classic! Än så länge är jag mycket glad och nöjd över mitt byte från PC till Mac. Har funderat på detta i mer än ett år och det känns himla bra att ha kommit till skott! Skärmen är äckligt bra och datorn i sig känns läskigt stor (går från en 10" till en 13.3"). 
Påsk i Åre

Här kommer några blandade bilder från Åre

På väg ner från toppen med kabinbanan efter en förmiddag med solande och god lunch.

Fredrik åkte skidor i tshirt. Hade gärna gjort det själv om jag hade haft med mig en!
Utsikt från Stormköket. Helt underbart.
Klockan 20.45 på kvällen kanske?
Utsikt ner mot byn från kabinbanan.

Vi har haft det riktigt bra här i Åre, älskar verkligen Åre! 18-20 grader vamrt så jag kan lova att det var svettigt stundtals att åka skidor... Fegge åkte i tshirt men jag hade kvar min väst (måste ju ha någonstans att förvara kameran och allt!)
Snön var lite sorbet/socker aktig så det var väldigt svåråkt men man får helt enkelt göra desto fler stopp och njuta av andra saker :) Nu sitter vi i bilen och är på väg hemåt. Vi var fast i bilkö mellan Söderhamn och Gävle i typ 1,5 h? Segt.