Gabriella

Maila bilder...!
Kära vänner och släkt, ni får hemskt gärna maila bilder från bröllopet till oss! Vi har fått från två stycken men jag vet ju att ni var fler än två personer som tog bilder. Vi skulle bli jätteglada om ni ville skicka de på mailen till oss :) Det är ju så roligt att få se och ha kvar :)
Mmmmm... all denna härliga furu!
Visst känner ni er supersugna att komma och hälsa på oss i vår stuga när ni ser all denna furu?! Mmmmm... furu - eller inte! En månad kvar! weei! Notera den snygga hatt- och skohyllan!
Ledig onsdag
Imorgon är jag ledig, woho! Det är något visst med att vara ledig mitt i veckan :) Jag ska ta bort min naglar (äntligen!) äta sushilunch, gå till banken och eventuellt göra nytt pass.
Idag är det en månad kvar tills vi får stugan i Åre! Vi ser verkligen framemot att få den och börja renovera. Hemmet här i Sundsvall har blivit fullständigt åsidosatt.. det känns bara så onödigt att lägga tid och pengar på en hyresrätt... I helgen tittade vi lite på golv och garderober men det är ju svårt att göra något innan vi får det. Man vill ju bo in sig lite men samtidigt måste det vara uppfräschat lite innan jul iaf, för då får vi besök!
Badkaret i sovrummet från sviten vi hade under bröllopshelgen.. Avkoppling!