Gabriella

Fantastiskt
Vi har haft en himla bra jul och än är vår semester inte slut! Återkommer en annan dag, ni får titta på denna bild så länge och avnjuta de vackra vyerna som mitt fantastiska Åre erbjuder!
I väntan....
God förmiddag! Dagen före doppardan! Igår kväll klädde vi granen, dn är silvrig och väldigt liten men ack så fin! Denna morgon började vi med lite skidåkning och nu håller vi på att städa i väntan på Fredriks familjs ankomst! Julstämning börja komma lite och det känns bra att titta på paketen som ligger under granen. Bjuder på en fin bild som jag tog igår när vi var ute och åkte! Jag vill passa på att önska alla en god jul!
Woot woot!
Imorgon är det dags, då smäller det! Då får vi semester i tre veckor! Lovely! Jag håller på att längta ihjäl mig. Vi håller på att packa för fullt. Faktum är att vi började att packa redan i söndags. Det är mycket som ska med! Vi har nog fyllt tre flyttkartonger med saker och då har vi inte tillräckligt med kartonger. Skulle behöva två till egentligen. Sen ska i även packa ner kläder... Vad ska man göra av allt i bilen!? Och hur ska vi kunna dela en garderob på tre veckorr?!