Gabriella

Dagens kändisspaning!
Helt otroligt, en kändis - i Sundsvall! Att de rör sig norr om Stockholm, det trodde jag då aldrig! Emma Andersson (gift med någon hockeyspelare, vunnit Expedition Robinson etc.) är det som min hökögon har spanat in. Hon var på L& c/o och köpte heminredning men en kvinna som jag misstänker är hennes mor. Så nu kan jag säga att Emma Andersson har varit i mitt hus (för butiken ligger i samma hus som vi bor i).
Åre

I tisdags så åkte vi till Åre direkt efter jobbet. Vi bodde på Fjällgården, hotellet i sig är väldigt trevligt och mysigt med en underbar utsikt över Åre. Däremot var hotellrummet det minsta som vi någonsin bott i och tyvärr var poolen trasig :/ Det var inte ens värt att ta en bild på haha :P Det var ju typ en säng och inget mer! Frukosten var sådär men Fredrik påpekade det redan kvällen innan när vi kom att vi skulle inte räkna med något speicellt iom att det är lågsäsong.

I vilket fall har vi tittat på lite alternativ på ställen att fotograferas på, åkte runt i Åre och kollade på de sviter som fanns (väldigt roligt att se!), träffade prästen, valde ut alternativ till vigselplatser på Åreskutan och tog emot en massa OSA-samtal!

Preliminärt blir vi 30 gäster (plus vi två) och vad vi vet so far är vi 20 pers som bokat boende på Tott! Det är ju absolut roligast om alla bor på samma ställe! Så gott som alla kommer upp på fredags eftermiddagen, så vi ska köra något genrep på fredagen antar jag och sen umgås allihop på kvällen med eventuell gemensam middag? Vad mer kan jag säga om bröllopet utan att avslöja för mycket? Hmmm...

På solterassen på Fjällgården, vidunderlig utsikt! (pissig bild tagen med iphonen)

Uppe på Åreskutan - nästan så långt upp man kan komma! (Kändes helfel att vandra upp för berget med ballerinaskor och en Marc Jacobs handväska...)

Vi ser ta mig fasen ut att vara bruna. Fegge gör sexibangerface ala Gynning!
NU ÄR DET MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR!!
Finbesök
Vi har finbesök här i Sundsvall! Så vi har varit upptagna med att städa om kvällarna och nu i helgen har det varit "fullt-ös-medvetslös-guidning" av Sundsvall! Vädret har varit på vår sida, så det är himla trevligt! Vi har bland annat varit ute på fina Alnö och ätit typ konstant och nu ska vi äta lite till!