Gabriella

Åre

I tisdags så åkte vi till Åre direkt efter jobbet. Vi bodde på Fjällgården, hotellet i sig är väldigt trevligt och mysigt med en underbar utsikt över Åre. Däremot var hotellrummet det minsta som vi någonsin bott i och tyvärr var poolen trasig :/ Det var inte ens värt att ta en bild på haha :P Det var ju typ en säng och inget mer! Frukosten var sådär men Fredrik påpekade det redan kvällen innan när vi kom att vi skulle inte räkna med något speicellt iom att det är lågsäsong.

I vilket fall har vi tittat på lite alternativ på ställen att fotograferas på, åkte runt i Åre och kollade på de sviter som fanns (väldigt roligt att se!), träffade prästen, valde ut alternativ till vigselplatser på Åreskutan och tog emot en massa OSA-samtal!

Preliminärt blir vi 30 gäster (plus vi två) och vad vi vet so far är vi 20 pers som bokat boende på Tott! Det är ju absolut roligast om alla bor på samma ställe! Så gott som alla kommer upp på fredags eftermiddagen, så vi ska köra något genrep på fredagen antar jag och sen umgås allihop på kvällen med eventuell gemensam middag? Vad mer kan jag säga om bröllopet utan att avslöja för mycket? Hmmm...

På solterassen på Fjällgården, vidunderlig utsikt! (pissig bild tagen med iphonen)

Uppe på Åreskutan - nästan så långt upp man kan komma! (Kändes helfel att vandra upp för berget med ballerinaskor och en Marc Jacobs handväska...)

Vi ser ta mig fasen ut att vara bruna. Fegge gör sexibangerface ala Gynning!
NU ÄR DET MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR!!
Johanna-Mamma till Isabella

Aldrig varit i Åre men ser så otroligt vackert ut ändå! Lätt värt ett besök nångång :)

Ska bli spännande att se bilder från bröllopet sen förresten! :)

Hur känns det nu inför?

marika

ÅÅÅ va fiint å snygg ni e ska man va så fassion å het på en bergstopp? ujuj. trodde de va då man fick se lodis ut haha.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress