Gabriella

Blandade bilder
Eftersom kontinuitet inte är en stark sida hos mig som bloggare som följer här lite blandade bilder om den senaste tiden!
Midsommarfirande, änglahår är tydligen något som går i arv!
Ingen storleksskillnad whatsoever
Rocky lyckas alltid se nybakad ut haha... Rille ser ut som en stolt far och det verkar inte bekomma honom alls knytet är väldigt.. svart och hårigt.
I Sundsvall har det regnat massor, så därför köpte jag mig ett par urläckra röda stövlar i söndags. Resultat av detta? De senaste tre dagarna har det varit strålande sol och 25 grader varmt. Så jag borde med andra ord ha köpt de tidigare! Just ja, de är väldigt vattentäta!
Söndagsbrunch!
Söndagslek i parken :)
Tror faktiskt Fegge skulle kunna vara rätt duktig på att surfa!
Notera min fina väska som inte tål vatten - det började att regna och vi hittade inte bilen ute på Birsta. En aning panikartat.
I helgen ska vi till Åre!
Midsommarafton
En finfin bild från midsommarafton som Rebecca tog på oss! Klänningen kom Fredrik hem med i ett paket till mig häromdagen ♥ Då blev jag allt glad och surprised! Snart stundar brunch! (Måste sola!!!)
Söndagen
I söndags var både jag och Fegge lediga, mycket härligt och vädret var fint! Vi tog en liten sväng på Alnö och tittade på fina stränder, stugor och hus och åt den dyraste räkmackan ever - 140 spänn.  Dock var den väldigt god och väldigt stor.
Utanför det mkt tjusiga fastigheten som vi huserar i.
Idylliska Alnö
Sedan åkte vi ut en sväng till Birsta - where the action is en helgdag i Sundsvall. Vi han gå typ två meter och då spran vi in på Rille och Rebecca som precis hämtat ut sina förlovningsringar :) De strålade i så mycket lycka så vi måste ha framstått som supertjuriga brevid de :P En liten fika på det blev det iaf! (här bör jag ha en passande bild på de nyförlovade men det har jag icke!)
Sen åkte vi vidare på lite mer sightseeing :) Först till Sidsjön (tror jag?)
och sedan vidare til Södra Berget och titta på den underbara vyn.. (Jag vet inte vad jag gör alltså...!)
Synd att alla hårdagar inte är som denna var...! Notera mitt perfekta hår! Ser ni det?! Varför är det inte så jämnt?!