Gabriella

Om tio år..
... då är det dags. Då tar min yngsta kusin studenten! Jag och Fredrik kommer att stå där och vänta på att hon ska springa ut. Fredrik kommer ha kostym dagen till ära och jag kommer att ha en vacker somrig klänning. Hennes två äldre syskon - tillika mina yngre kusiner kommer stå där bredvid oss med sina föräldrar omkring sig. Dörren slås plötsligt upp och ut springer studenterna! Någonstans i mitten av klungan är min lilla kusin Amanda - som nu är en vuxen kvinna. Hon blickar ut över folkvimlet för att hitta oss....
... jag reser hennes studentplakat och denna bild uppträder!
Damn you Facebook!
Jag är så irriterad på Facebook så att det inte är sant! Jag vill sätta bilder som jag taggas på som att endast jag kan se de men det går fan inte nå mer! De har gjort om sekretessinställningarna så nu är det allt eller inget som gäller! Eller så har jag bara inte lyckats lista ut den gyllene medelvägen där. Är det någon som vet hur man gör för att begränsa innehållet som man kunde göra förr?!?! I dagsläget hamnar jag i att antingen ser mina vänner ALLT eller så ser de INGET (det ser typ ut som jag spärrat de!) vilket inte heller är meningen. Jag är så frustrerad!
Video från bröllopet!
Rickard håller ett fantastiskt tal och Henke och Rickard sjunger en mycket vacker sång på utpräglad ögötska! Och självklart är det extra roligt då större delen av sällskapet är från Östergötland och då vi faktiskt bott i Motala (lyssna på texten!) :)