Gabriella

Pimped my home!
Idag har jag varit och införskaffat lite blommor till vårt hem. En fin orkidé, de andra osm jag hade dog... och så snittblommor! Skära rosor, de är så vackra! Hoppas de står sig länge, länge nu. Egentligen ville jag ha pioner men det verkar vara slut på säsong för de. Har tittat på de ett tag men jag är lite för sniken för att köpa några... 40 kronor blomman tycker jag är lite väl magstarkt!
Äntligen frisk!
Puh vad skönt! Jag har varit sjuk i tre veckor nu, helt otroligt! Har aldrig varit med om något så segt men vad gör man, det är bara att palla sig till jobbet med feber och hela baletten. Nu kan jag dock äntligen friskförklara mig! Vilken frihet det känns som, jag skuttar omkring av lycka! Dock är Fegge smittad nu... Det känns som om hela Juli har gått utan att jag har gjort något, vilket iofs är sant. Annars då? Typ alla har semester nu, själv har jag bara 109 dagar kvar! Tänk vad avundsjuka ni kommer vara på mig när jag slipper större delen av November... aaaah!
En bild från förr
Jag tittar på den här bilden och fnissar lite. Somliga tingest ändras aldrig. Jag finner inte riktigt orden att beskriva mitt kroppsspråk på bilden men jag kan relatera till mig själv, eller hur man nu ska säga! Eller jo, möjligtvis att jag är mallig. Det finns ju kvar, fast kanske lite mer reducerat nu än då... :)

Sen kan tilläggas att vi är matchande alla tre! Min moster, jag och pappi.