Gabriella

Lite inredning
Vi fyller upp vårt hus med heminredning och sakta börjar det likna ett hem! (Klickbara bilder)
   
Spiderstreet i morgonsolen//Ett hus i mitt hus//Pimpade fönsterbrädor i vardagsrummet//Belysning inför hösten//
Satt upp tavlorna i sovrummet//Äntligen införskaffat både nattduksbord och lampor!//Pipat sovrummet//
Jag har tydligen gröna fingrar, mina rosor bara fortsätter att blomma!//Min fina hand från danska Hay, så häftig!//Bröllopsdagspresent!//Kött blir sjukt mör i denna gryta, sen är den galet snygg!
 
 
Vår bröllopsdag!
Men om vi ska fortsätta på bröllopstemat? Vi hade ju vår andra bröllopsdag häromveckan! Detta firades självklart, jag fick fina rosor av Fegge, sen fick vi ett fint kort av Fredriks föräldrar och ett presentkort på blommor. Det blev denna fantastiska orkidée! Bakom den kan man skymta några (av många...) inredningsinköp. Lampan och de långsmala mässing- och guldljusstakarna, och så Bersbo-ljusstaken, en klar favorit!
 
 
Förrutom fina blommor så blev det en god trerätters middag på Kniv å Gaffel. Äta ute borde vi göra oftare (dock inte lika ofta som i Sundsvall!).
 
Efter middagen gick vi till cykelställen för att hämta cyklarna och då hade någon snott min cykel :( buhu. SLUT på den dagen!
Sofia & Martins bröllop
Jag delar med mig av en film som jag klippte ihop från Sofia och Martins bröllop. Hela dagen var fantastiskt och Sofia var den vackraste bruden någonsin! brö