Gabriella

Påskrivet kontrakt för tomten och bestämt husmodell!
Nu var det längesen (nästan en månad!) och det är dags för en uppdatering. Så vad har hänt sen senast?
Vi har skrivit på kontraktet på tomten, nu är den vår på riktigt!😍
Vi har också bestämt hustyp men vägen dit var kantad med ett litet wild card som slängdes in helt plötsligt. 
Allt var i princip klappat och klart. Vi skulle bara kolla hur mycket dyrare det skulle bli med ändringarna vi gjort. Efter att ha ritat donat och mött med vår säljare så säger jag "Ja, egentligen drömmer jag ju om det där huset Atrium. Den är ju tyvärr för stor för vår tomt. Den är ju min olycklig kärlek." Varpå vår säljare säger, "Men den kommer i en mindre storlek, släpps på måndag". Lyckan var obeskrivlig! Efter att ha funderat och ritat om och klurat så har vi nu bestämt oss för att bygga Atrium 01 som den heter, men med en omritad planlösning. Vi har gjort ett utdrag själv, sen får vi se vad vår säljare och arktikten säger. 
 
Först ritade vi om ett Lommen från Fiskarhedenvillan. Vi var så nöjda vi kunde bli men vi hade verkligen ”slaktat” huset utvändigt och invändigt jämfört med originalet. 
Såhär blev det! Vi vill ha ett kontor till Fredrik men tycker det blev lite malplacerat. Detta var dock det bästa vi kunde få till. Sen känner jag mig lite tveksam till att man kommer in i köket. 
 
Sen kom ju mitt älskade Atrium i mindre storlek! Ca 173 kvm kommer vi att landa på, känns kanon!
 
Framsida
 
Baksida
 
 
Vår omritade planlösning 
 
Original planlösningen
 
 
 
Det blir grönare!
Här kommer en liten videouppdatering, jag filmade en liten 360 vy men har inte lagt upp den. 
Men här kommer en jämförelse bild mellan 7 april och 14 maj. Nästa års jämförelsebilder kommer vara intressantare misstänker jag. 🙃