Gabriella

"Sex and other fun things"
Idag hade jag en grymt rolig lektion i religionen. Vi pratade sex :D Haha.. eller okej, närmare bestämt den katolska kyrkans syn på sex. Roliga kommentarer flyger fram och tillbaka i klassrummet.
Men att sammanfatta den otroliga logiken(?) inom den katolska kyrkans syn på sex.. så fungerar det på följande sätt!

Förr i tiden ansågs det syndigt att ha sex, även i äktenskapet om det inte var för att skaffa barn... Preventivmedel var inte tillåtet på något sätt.
Numera säger de lite halvluddigt att sex är till för mer andledningar än att sakffa barn, MEN preventivmedel är ej tillåtet. Säkra perioder är däremot okej att använda sig utav...
Kondomer är inte okej, sillnaden mellan preventiv medel och säkra perioder är att preventiv medel "dödar" liv, och det gör inte säkra perioder. För då kommer mannen i kvinnan men risken för barn är mindre.. så det är inte "mord". Själcklart var jag tvungen att ställa en fråga inom denna diskussion

Professor B: - And therefore, condoms are considered to kill becuase the sperms die when they do not come in contact with an egg or is in the vagina.
Jag: *räcker upp handen duktigt...*
- So I guess masturbating is considered massmurder...?

Jag fick inget riktigt svar på det.. menmen! Han avslutade lektionen med att säga "So is there anybody that have any questions about sex and other fun things..?"

haha, jag var på vippen att säga att vi är nog lite väl gamla för att ha sexfrågestund...