Gabriella

Klänning
Den här skulle jag vilja ha, ni vet, bara strossa omkring i när jag ska till skolan, handla på Ica åka in till stan och shoppa. Undrar om jag skulle väcka uppmärksamhet?

       

Klänning från Maggie Sottero
Jag blir arg..
... när jag tänker på Sj och deras prishöjningar. Jag har hundrafemtielva anledningar (minst!) till varför de borde ha gjort tvärtemot! Jag tycker inte att det ska vara billigare att flyga till Göteborg eller Malmö än att åka tåg! Visserligen ska jag varken till Malmö eller Göteborg men åka tåg ska jag! Det är så fel att flyga är billigare än att åka tåg, känns som vi med små men bestämda steg börjar att likna USA. det är bara en fråga om tid innan tåg ndast kommer att användas för godstransporter. 
Men aja, vad kan jag göra? Må så hända att dte är fler som känner som jag gör men inte bryr de sig om oss. Det har de ju visat...
Brevlåda
Är det någon som har en såndär brevlåda för oss som bor i lägenhet? Ni vet en sån där så att posten inte ska hamna på golvet näen körs ner genom brevinkastet? Berätta gärna vart ni fått tag på den i såna fall... Rocky äter nämligen upp all post han får tag på!