Gabriella

En riktigt bra bröllopsbok!
Kan rekommendera denna mycket bra bok av Anna Thunell - "Guiden till drömbröllopet".  Innehåller juridiska och praktiska tips såväl som inspirerande bilder för inbjudningskort, dukning och blommor.
6 månader kvar!
Idag är det 6 månader kvar tills vi gifter oss! Helt otroligt vad snabbt det går. Det är inte förrän nu som vi båda känner att NU, nu kan vi börja att planera på riktigt. Tidigare har det mest varit smågluttande för skojs skull, det är svårt att börja mycket tidigare. Eller ja, man kan ju boka in lokal och kyrka och allt.. men mer än så är det inte.  Klänning vill man inte skaffa för tidigt (även fast jag själv anser mig ha köpt den lite väl tidigt är jag ändå glad för det), ringen visste jag precis vad jag ville ha men kunde lika gärna ha väntat med... Det har varit en ren plåga att veta att den ligger där i sin ask men att man inte får ta på sig den!!!

Idag har verkligen varit en dag i bröllopsplaneringenstecken! Först satt vi och frossade i bröllopstidningarna, det var mer frossande för mig då det är lite småsnålt med avsnitt i tidningen för männen. Sedan blev det en liten sväng på stan och vi hittade en alldeles förträfflig smoking till Fredrik för ett kanonpris! I veckan kom tärnklänningarna så idag kommer Fia och Emma och provar de :)

Här är en liten sneakpeekpreview av tärnklänningarna och min brudklänning :) Egentligen skulla jag iofs kunna lägga upp en hel bild på min klänning, har ju visat den för typ alla som hälsar på oss. Ser inte det som ett störreproblem då det faktiskt inte säger ett dygt om man inte tar påsig den... :)

Jag kan säga så pass mycket att det är en Maggie Sottero klänning, precis som jag alltid velat ha! :)
Hem ljuva hem!

Då har vi fått se lägenheten i solljus än en gång (det går ju en vecka mellan varje tillfälle)! Så nu har jag fotat lite fina bilder så ni ska få se våra tavlor med bilder som jag har tagit :) Spegeln är åter på plats. Vi har inte haft den där på ett tag, utan haft den i sovrummet men det kändes så enormt övermöblerat. Vi är lite tveksamma till om vi ska ha den i vardagsrummet eller om vi ska bära upp den på vinden... åsikter?

En liten närmare bild på tavlorna, den till höger är tagen i London och den till vänster i Venedig.