Gabriella

Ett halvår som gifta...

.... firar vi idag!

image description

Därför så måste man ju ta en tillbakablick! Så se på denna fina video och njut av min fina ihopklippning (speciellt ca 2 min in!) av bilderna som jag sa att jag inte skulle lägga upp haha :) bilderna är tagna av vår fotograf Linda Broström.

 

Red Bull Crashed Ice i Åre
Sportloven har börjat i vårt avlånga land. Det märker man på en gång i backarna. Idag är det bytesdag på stugorna, så förhoppningsvis lite lugnare i backen då! Igår var vi på Red Bull Crashed Ice - vilken grej! Fantastiskt roligt och underhållande! Åre torg har aldrig känts så litet! Det var otroligt mycket folk! För de som inte vet så är det en helgalen bana som man ska åka med skridskor. Har inga bilder på banan men ska se om jag hittar några sen! Det var jättekul i vilket fall!
image descriptionimage description
Nu har vi bokat bröllopsresa!

Ja... Ni ser ju vilket spår jag är inne på här i bloggen. Allt handlar om semester! :) nu har vi i alla fall bokat vår honeymoon! Woot woot!
Det blir två veckor i Karibien!!! Stort tack till Fredriks föräldrar, vänner och familj för det fina bidraget till resan! Jag kommer att slänga mig i havet det första jag gör. Var alldeles för längesedan som det badades (vägrar doppa mig om det inte är närmare 30 grader i vattnet...) sen kommer vi ligga och sola och lyssna på denna låt samtidigt som vi njuter av dessa vyer! Faktum är att ni borde lyssna på låten samtidigt som ni tittar på bilderna! :)

 

image description