Gabriella

Buhu
Ingen skidåkning idag även om det var planerat. Plusgrader, regn och tät dimma är inte de optimala förutsättningarna för att få en att känna sig sugen på att åka... MEN trots vädret har dagen varit mycket trevlig. Det har varit mat i stora lass och gott sällskap. Rocky har blivit bortskämd med både den ena och den andra godbiten. Jag håller tummarna för bättre tur med vädret imorgon även om väderleksrapporten talar emot...  Jag vill ju få åka på mina nya fina skidor!

Födelsedagar
Jaha, då var snön nästan borta! Eller ja inte riktigt, det är väll ganska mycket kvar men det är helt otroligt vad en plusgrad kan göra med så mycket snö! Himla trist.. jag vet att många längtar efter vår, sommar och värme men det är faktiskt bara Februari. Jag har ju hellre massor med snö och -10 grader än det här slasket.
Igår firade jag och Fegges familj hans födelsedag! 24 år gammal (ung) är han nu och mina kära vän Anne fyllde även hon år igår! En mycket bra dag med andra ord!

Bakelser och gott i stora lass på födelsedagen såklart!


Fegge fick detta fina rimmade kort (asdåligt rimmat för övrigt!) i födelsedagspresent (sen tidigare fick han ett par skidstavar och så Åreresan)

Matchande plånbok och bälte :) Bältet är Fegges födelsedagspresent från hans föäldrar och plånboken var en julklapp ifrån mig :)

Tulpaner ifrån SKänninge, förmodligen odlade inomhus


Idag har jag tvingat Nike till att hjälpa mig att måla och sen gick vi ner till centrum en sväng och hälsade på Fegge en stund på hans jobb och käkade lunch. Sen gjorde vi centrum osäkert och spannade in utbudet!

ANNE OM DU LÄSER DET HÄR INNAN DU LYSSNAR AV DITT MOBILSVAR, SÅ LYSSNA AV DET OCH RING MIG OMGÅENDE!

IFK Bergvik
Idag har min gamla skidklubb tagit hem ett OS-guld i stafett iform utav min gamle längdskidtränare Anders Södergren! HEJA ANDERS! HEJA SVERIGE OCH HEJA IFK BERGVIK!!!!!