Gabriella

Jag är ilsk
Hej, jag tänker beklaga mig och jag tänker beklaga mig som FAN!

Vad tråkigt det är när man är den enda som ägnar tid åt att planera, fixa, komma med förslag och lösa problem/saker som måste göras/etc. Än mer är det jättetrist när man försöker att delegera ut uppgifter åt andra och de inte kan göra den lilla simpla och enkla lilla grej som de får...! SEN får man såklart höra att man är ett kontrollfreak, vilket iofs är sant men inte heller så konstigt i och med att när man släpper på kontrollen och delar med sig av ansvaren... ja, jo, vad händer då??? FAIL! NADA! INGENING HÄNDER! Och det skapar ju verkligen förtroende!
När man ber om en enkel sak som ska göras av människor som fullständigt skiter i det som de ska ta sig an, så har de ofta resonemanget "Men vadå? vad spelar det för roll? Den var ju så oviktig!" eller "Du kan väl göra det?" eller klassikern, jag frågar "Varför gjorde du inte det?" och så får man svaret "Jag vet inte......"
Dessa människor har ju en enorm brist på respekt gentemot sina medmänniskor! De har ju ingen hänsyn till någon annan eller förmågan att tänka oegoistiskt. Och just det här resonemanget "Jag vet inte....", vad fan! Du vet väll VARFÖR du valde att inte göra det du skulle göra????
Jag tål verkligen inte följande saker när folk lovar saker och sedan bryter löften utan någon vettig förklaring, sådana som ägnar sig åt mycket snack men lite verkstad och folk som jämnt och ständigt är försenade!
SÅ, nu har jag gnällt av mig till vida världen. Nu ska jag återgå till att läsa min bok!
Dance, baby, dance!
Ok, så jag antar att ingen har missat det här med stugan nu va? Då kan jag uppdatera om annat då! Imorgon får jag mat- och kvällssällskap av Nike pike pöööö! Jag ska tvinga honom att titta på Vampire diaries!!! Moahaha!
Som tidigare nämnt var vi i Åtvid och kollade på när Nike dansade bal. Han var så duktig så och mycket stilig. Snacka om att det var en nostalgitripp på hög nivå för både mig och Fegge! Saker som man glömt bort fullständigt kom fram igen i minnet. Jag har alltid trott att jag minns både balen och studenten som om den vore igår men jag insåg då att det gör jag verkligen inte. Det jag minns är känslorna; lycka, kärlek, eufori, värme. Att leva bara för nuet och stunden! Jag önskar att man kunde göra det lite oftare....
Extra! Extra! Vi är med...
... stuga i Åre!!! Vi är så himla lyckliga! En dröm har verkligen besannats för oss! Vår alldeles egna lilla stuga! Vi har skrivit på papprena så nu ska det vara ok att göra det officiellt!.
Jag ska fira min 25-årsdag på en av världens underbaraste platser ♥
Vi är så obeskrivligt glada över detta, våran alldeles egna lilla stuga i Åre/Tege. ÅH! Stugan är ett litet renoveringsobjekt, så vi ska göra iordning både badrum och kök, lägga lite nytt golv samt måla och dona. Så nu vet ni vad vi gjorde i Påsk förrutom att åka skidor och sola :)
I och med detta så firar jag även genom att skapa en ny kategori här i bloggen, nu finns det en alldeles egen Åre-kategori! LÄNK
Så här följer ett par utvändiga bilder på det och planlösningen. Har bilder invändigt men de är fotade med så dålig vidvinkel så de säger inte så mycket, men det är som alla andra fjällstugor - FURU, FURU och återigen FURU (bläh!)!