Gabriella

Balkongen

Allt som fattas är sol, värme och tid att njuta. Våran balkong blev verkligen helt underbar efter lite tlc. Men ja, nu påbörjar vi, med stor sorg i våra hjärtan, det stundande avskedet till den. Men man kan inte bo kvar för en lägenhet va?
Nytt till hemmets vrå!

Dagen har varit fullspäckad! Det har shoppats mycket MYCKET till hemmet. Nu har vi en taklampa i gästrummet och det känns inte alls dumt att kunna ser i det rummet efter att solen gått ner.  Lampan är det jävligaste jag någonsin pysslat ihop so far...

Sen har vi köpt en massa orkidéer och annat grönt till hemmet (helt sjukt dyrt, bäst för de att de överlever!) och massa mer smått o gott. Vi har pyntat fint på balkongen. Ska se om jag kommer ihåg att fota en bild imorgon! Ikväll grillade jag för första gången iår också, det blev gudomligt gott. Mums. Det är mycket som pågår just nu så det finns varken ork eller tid. Ni får helt enkelt ha lite tålamod :)

 

Vår übertjusiga lampa!


Prickig orkidée!

Fina kuddar (och matchande matta!)
Manchestermorgon

När livet är som bäst så är ränderna lagomt kompakta och solen skiner... :) Vi har haft en UNDERBAR förmiddag i backarna i Hassela! Vi var först upp i liften och först ner för backarna! Så himla bra pistat. Kanon verkligen! Ser ni de fina spåren vi gjort i backen? :)

Ja, jag ska skaffa hjälm! Vi hoppas på lite påskåkning nästa månad! :)