Gabriella

Kraschad dator
För den som har missat det så har min dator hastigt och plötsligt avlidit.
Typiskt. Har man en dator så har man inget internet och har man internet så har man ingen dator...
Bienvenue à Paris
Suck, Fegge har varit i Paris och gjort en massa roligheter. Paris, den romantiska staden. Jag är avundsjuk men framförallt besviken. Vem ska jag åka till Paris med nu? VEM?! Paris åker man till med sin respektive (låt mig leva i min rosa fluff värld!) men nu har ju han redan varit där. Visst, men han kan väll åka med dig en gång till tänker ni väll då? Självklart kan han göra det, det är väll inget som hindrar honom från det... men hur kul är det för mig då? Hur kul är det att resa med någon som "gör det för min skull", visst schysst att han skulle göra det men hur trevligt är det att gå omkring en långweekend med skuldkänslor över en sådan sak? Att han lägger pengar på att gå kolla på något han redan sett en gång och inte nödvändigtvis behöver se en gång till? Inte så speciellt va? Men framförallt, hur kul är det att upptäcka staden med någon som redan upptäckt den och gjort allt det obligatoriska? Inte alls.

Så vem vill åka och upptäcka Paris med mig av alla mina kära vänner som läser? Med största sannolikhet ingen eftersom det faktiskt är en stad som man ska vara laddad med cash med för at åka till, samt ha en trevlig dejt med sig. Eller så har man redan varit där och gjort allt. Jag har bara svårt att tänka mig att man vaknar en morgon och känner "damn vad jag känner för att åka upp i Eiffeltornet igen!" (MEN om någon gör det hänger jag gärna på!)

Yippe, då stryker man Paris med promenader längs Seine, en molnfridag uppe på Eiffeltornet och Le Louvre med Mona Lisa från listan, great! Just great! Eller ja, förstås om inte någon vill åka med mig som sagt. Lämna en kommentar sen i såna fall! (Jag kan till 99.9 % garantera att det inte finns någon som har lämnat en kommenar med önskemål om att åka till Paris med mig där..)

Nu lämnar vi det ämnet iaf och går in på något helt annat. Jag läser ju en del bloggar och tycker det är intressant med sådana som verkligen är helt öppna och ärliga. Vilket jag nog aldrig skulle kunna vara, jag tycker jag är personlig men inte nödvändigtvis privat (därför finns de lösen.skyddade inläggen!), trots detta så verkar det dyka upp en del frågor/önskemål/funderingar kring det jag skriver eller inte skriver. Av personer som jag känner både bra och mindre bra. Det lustiga är ju förstås att det är mina vänner och Fegge som får frågor om vad jag skriver!

Mycket konstigt, speciellt med tanke på att det finns en kommentarsruta här nedanför eller att man faktiskt K A N fråga mig när man träffar mig, i värsta fall så kan man tom. ringa! Så om ni undrar över något jag skrivit (eller inte skrivit för den delen), fråga M I G och inte Fegge, inte Emma och inte Emilie.... För de kommer inte att svara på de frågorna, vet ni varför? För de har ju ingen aning om vad jag tycker, tänker och känner! Suck. Om man inte vågar fråga mig så kan man lika gärna skita i det. Det är ju knappast så att det skrivs otrevligheter om någon här så jag förstår inte hur det kan vara jobbigt/pinsamt/whatever att fråga just mig... Alla är med och förstår detta nu? Great! (Ni som har förstått detta innan kan luta er tillbaka i stolen och klappa er själv på axeln och vara stolta över att ni är såpass smarta att ni förstår att jag inte blir arg över ev. frågor)Och för att byta ämne igen... är det NÅGON som vill åka till Paris med mig?!
Min personlighetstyp
Jag gjorde ett personlighetstest, och tycker resultatet stämde väldigt väl. Men de borde peta in optiker i karriärsval, tycker de är ganska likt de som finns på listan. Fast optiker är lite utav ett underdog yrke tror jag, man vet att de finns men man tänker aldrig på att man kan utbilda sig till det.

Din personlighetstyp:
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Det fanns en fin graf som jag inte lyckades fixa över men jag tycker den stämde väldigt väl in på mig. Jag är verkligen en känslomänniska, om det inte känns rätt så kan det lika gärna kvitta. Very me.