Gabriella

Mycket nytt på västfronten!
Så det var ett tag sedan sist jag skrev, mycket har hänt! Vi har nu flyttat och är åter Östgötar - lycka! Vi är även husägare, blandade känslor angående det. I tisdags svar den första gråtfria dagen (orkar inte skriva om varför jag tjuter). Det tar tid när jag inte kan skriva från en dator, vi har bara internet på telefon och ipaden som det är just nu! I överlag känns det positivt iaf! 
 
Jag bjuder på lite bilder!
 
Familjefoto framför vårt hus! Detta från vår första dag, inramningsklass på det!
 
Och så lite före bilder...
 
...och efter bild!
HAHA, det måste vara den fjantigaste före och efter sekvensen någonsin men det var första gången jag rensat ogräs så jag tyckte det var värt att dokumentera! Sen vill jag förtydliga att anledningen till att jag inte gjorde hela längan var för att det började att regna (precis som det gjort resten av alla dagar...)
 
En annan trevlig bild är denna, en bukett med rosor som jag klippt ihop av blommor från vår trädgård,  himla nice. Ville alltid göra det när jag var liten men fick inte för min mamma. Hon tyckte de skulle vara kvar på buskarna. Kände mig rätt mallig när jag klippte busken nu hehe...
 
Det är mycket nu...!
Hjälp vad mycket det har varit denna helg...! Vi har packat 43 flyttkartonger! Gissar på att vi kommer fylla ca fyra kartonger till. Ändå har vi inte så mycket saker. I stort sett allt som var i förrådet körde vi ner för en månad sen, det står i tryggt förvar i ett garage.
Mitt i allt packande och stök får vi åka in akut med hunden till veterinären. Stackaren har fått en böld som spruckit (AJ!). Så det är minst sagt system overload nu. Jag är helt slutkörd. Förstår inte hur jag ska orka jobba i tre dagar, vårda sjuk hund, packa det sista, släpa ner möblerna och packa två släp...  och just ja. Vi ser ut av vara hemlösa ett tag, just nu kan det vara så illa så att vi inte kan flytta in på torsdag, något ska lösas med Skatteverket som kanske inte hinns med. Det är mycket nu...!
 
Nationaldagsfirande i Åre
Vi firade nationaldagen här i Åre! Började morgonen med en frukost på Åre bageri, mums! Konditorn kände igen oss från vårt bröllop för snart två år sedan. Så pratade lite med henne, otroligt imponerande minne! Efter det åkte vi hem och hämtade Rocky, sen vandrade vi upp för backarna i Tegefjäll till toppen och njöt av utsikten och tittade på hur liftbygget går. Fantastiskt väder, underbar natur och superjobbigt men vilken belöning att få avnjuta den utsikten! 
 
Fredrik tog en himla fin bild på mig och utsikten,  klicka på den för att se den i all sin prakt :)
 
Äsch, vi tar en till panoramabild! Klicka på den för stort format!