Gabriella

Vi har en dotter och vi ska bygga hus!
Mycket har hänt sen senast och det kan väll vara läge att göra en kort sammanfattning!
 
Nuförtiden är vi en till medlem i familjen Öst (och har varit i snart två år) i form av världens gladaste, goaste och mest envisa (undrar vem hon fått det sista draget av...) tjej Leonora. 
Hon är lyckan i vårt liv och anledningen till att vi är tröttare än vi någonsin varit, haha. 
 
(null)
(null)
Fotograf: Erika Westerblad
 
Så för två lördagar sedan var vi och åt frukost med Ida och Gustav som precis skrivit på att bygga hus. Vi åkte ut och tittade på deras tomt och på de som var lediga och Ida hade världens bästa motivering i form av "Kom igen då" 🙊😜. 
Eftersom vi aldrig riktigt pratat om att bygga  hus i annan bemärkelse än "Åh vad kul det vore" så behövde vi smälta det lite (vi smälter fortfarande just nu kan jag tillägga). Vi åkte upp en sväng till Nybygget i Arlanda (rekommenderas!) och tittade på hus och spånade idéer under påsken. 
(null)
Utflykt till Nybygget Arlanda på Annandag påsk. 
 
Efter påsken hör vi av oss till vår säljare och det visar sig att av de fyra tomter som var kvar, var alla utom en såld. Den som var kvar var dessutom inte någon av de fyra vi tittat på från början utan en helt annan tomt (någon hade bytt tomt). Så då får vi helt plötsligt överväga en tomt vi inte ens tittat på.
Vi panik-åker ut till tomten efter jobbet. Klockan är typ 19.30, Leonora sitter i pyjamas i bilen och skriker för hon är övertrött och vi måste se hur det ser ut innan solen går ner...
 
Och så tackar vi nej. 
 
Sen går det två timmar och jag är sjukt besviken, ledsen och arg och ber Fredrik kolla om tomten finns kvar. Än så länge gör den det och så åker vi ut på min lunch och skriver kontrakt.
Och så har vi helt plötsligt tackat ja istället! Skräckblandad förtjusning har fått en helt ny innebörd. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress